Heroes And Generals Da Nasıl Hızlı Seviye Atlanır ?




Heroes and generals da daha yüksek seviyeler daha fazla asker türünü açmanıza ve daha fazla saatlik maaş kazanmanıza yarar.Oyunda seviyenizi yani rütbenizi  yükseltmeniz için xp kazanmanız gerekiyor.Bu rehberde heroes and generals de nasıl daha hızlı rütbe atlayacağınızı öğrenebilirsiniz.




1- İmha Etmenize Gerek Yok Hasar Vermek de İyidir 

 Bu oyunda sadece imha ettiklerinizden veya öldürdüklerinizden değil yaraladığınız veya hasar verdiğinizdende kazanırsınız.Bir tank gördünüz ama anti tank ekipmanınız yok mu ? Bedava panzerfaustlardan alın ve tanka fırlatın.Kolay kolay imha edemeyeceksiniz ama imha etmenizede gerek yok bunu daha sonra biri yapacak ve sizde yardımcı olduğunuz için asist kazanacaksınız .Aynı şekilde bir uçaksavara geçip dost uçakların kovaladığı düşman uçaklarına ateş edin böylece dost uçaklar düşman uçağını düşürdüğünde sizde xp kazanacaksınız.Makinalı tüdeği olan bir aracı düşman yoluna bakar şekilde tutarak gelenlere baskı ateşi açabilirsiniz gene kimseyi öldüreyim diye uğraşmayın yaralasanız bile yeterli .




2-Emirleri Dinlemek İyi Fikir 

Eğer squad lideriyseniz q tuşuna basılı tutarak bir bölgeyi ele geçir veya savun emri verirseniz birliğinizde bulunan askerlerin yaptığı eylemlerden de xp kazanırsanız.Squad üyesiysenizde verilen emri yerine getirerek squad order bonusu alırsınız buda aynı işi yaparken daha fazla xp kazanmanız anlamına gelir



3-Belirlenmiş Bölgeler Diğerlerinden Daha Önemli  

Eğer savunma tarafında oynuyorsanız düşmanı durdurmak için ele geçirmeye çalıştıkları bölge içinde durun böylece savunma bonusu da kazanırsınız ayrıca bir tankın yanındayken düşman öldürürseniz ayrıca bonus alırsınız .


4.Apc Satın Alın Ve Kullanın

Takımınızda ki askerlerin doğabileceği bu araçları alın ve düşmanın göremeyeceği şekilde ele geçirilmek istenen hedefin yakına bırakın sonra da hiçbir şey yapmadan kazandığınız xpyi takip edin.


5.Ek Roller Edinin

Bir adet ingiliz anahtarı alarak takımınızda bulunan tankları tamir edip kendinize ek iş oluşturabilirsiniz veya ilk yardım çantası alarak diğer askerleri iyileştirip ek xp kazanma olanağı oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yayın Üstü Reklam

Yayın Altı Reklam