Heroes & Generals Oyun Modları

Heroes and Generals oyuncularına tercih edebilecekleri zorluk seviyeleri farklı olan karşılaşma,çarpışma,taaruz ve savaş (elit) olmak üzere  4 adet oyun modu sunmaktadır.




Karşılaşma (Encounter ) Modu 

Oyuna yeni başlayanlar oynayabileceği tek oyun modudur.Bu modda sadece piyade oynayabilir. Encounter oyun modunda sadece Depot encounter haritası oynanabilir ve bu haritada amaç depoyu ele geçirmek veya tüm düşmanları öldürmektir. Depoyu ele geçirip savunarak takımınıza puan kazandırın ve oyunu kazanın. Kısacası bu bölüm eğitim bölümüdür.

Çarpışma (Skırmısh) Modu


  3. seviye  ile açılan bu oyun modunda haritalar genişler ve hedefler artar.Forest skırmısh,hıll skırmısh, vıllage skırmısh haritalarını oynayabilirsiniz. Bu oyun modunda tanklar, keşifciler, paraşütçüler ve piyadeler oynayabilir. Bu haritalarda iyice oyunu kavramaya başlarsınız. Tanklarla ilk defa karşılaştığınız için biraz zorlanabilirsiniz.

 Taaruz (Assault)

4. seviyeden sonra açılan bu oyun modu artık tüm haritaları ve tüm sınıfları kapsar. Haritalar çok büyük boyutta olur oynanış  değişir. Eğer savunan taraftaysanız bölgelerinizi korumak ve sürenin bitmesini beklemek eğer saldıran taraftaysanız savunmayı kırıp bölgeleri ele geçirmek görevinizdir
Skırmısh den farklı olarak bu modda uçaklar olur. Haritaları aırfıeld,factory,forward aırfıeld,mountaın town ve town dur. Bu moddan sonra oyun haritaları aynı kalır.

War

Generals sekmesine tıklayarak gerçek savaşa ait haritayı görebilirsiniz.War modunda bu savaşlara katılırsınız. Diğer savaşlara göre %50 daha fazla xp ve warfunds kazandırır.Savaşları generaller başlattığından bu modda oynamak için biraz bekleyebilirsiniz. Savaş kaynaklarını generaller belirler yani düşmanınızın kaynağı sizden çok veya az olabilir. Bu modda daha dikkatli oynayın çünkü her atışınız tarafınızın kaderini belirliyor. Genelde profesyonel oyuncular tarafından oynandığından en az 50 saat oynama olmadan girmeyin lütfen .  Bu modda tüm haritalar gelebilir. Kısaca cehenneme hoş geldiniz.


Yazımızın sonuna geldik yorum yapmayı unutmayın teşekkürler

https://casualgamerevolution.com/user/16130 
https://sheisthemusic.org/profile/tiktokbenzeriuygulamalar/ 

1 yorum:

Yayın Üstü Reklam

Yayın Altı Reklam