Heroes & Generals Silah Yükseltme Rehberi

Heroes and generals silahlarınızın mermisine kadar değiştirebilme ve size uygun hale getirme imkanı sunmakta bu rehberimizde silah yükseltmeyi anlatacağız. İlk olarak Heroes & Generals Silah Seçim Rehberi yazımıza göz atmanızı öneririm.


   
İlk bölümümüz mermi türleri öncelikle en iyi mermi yoktur sol taraflarında gördüğünüz yeşil ve kırmızı daireler azalttığı ve yükselttiği özellikleri gösterir örneğin hasarı yüksek olanın isabeti düşüktür. Silahın altında gördüğünüz ilk grafik hedefe olan uzaklık artıkça merminin vereceği hasarın düşeceğini göstermektedir. Yanında bulunan grafik ise ilk ateşinizden sonra silahın sekmesini yani mermilerin nereye gideceğini göstermektedir.  Mermilerin yanında bulunan + ve - butonları ile yanınıza alacağınız cephaneyi ayarlayabilirsiniz unutmayın daha az cephane daha az yer kaplar.Üstte bulunan ekipman puanları ise silahın ne kadar yer kaplayacağını gösteriyor.


Dürbünler



Bu bölümde silahınızın nişangahını değiştirebilir veya varsa dürbün takabilirsiniz. Dürbünlerin üstünde 8 x gibi yakınlaştırma oranı yazmaktadır aynı oranda olanların göstergesi farklıdır hangisi ile daha rahat edecekseniz o göstergeyi kullanın.


Tetikler



Tetikler ateş hızını ve stabiliteyi etkiler yakın mesafe için ateş hızı uzak mesafe için stabilitesi iyi olanı seçin

Sürgü



Ateş hızı stabilite ve en önemlisi hasara etki eder keşifçi (recon) oynayacaksanız yüksek hasar vereni tercih ederek tek atabilirsiniz


Namlu



Hassasiyet,stabilite,hasar ve menzile etkisi vardır. Oynayış tarzınıza göre seçebilirsiniz.

Görünüm

Görünümü değiştirmek silahınızın özelliklerini etkilemez



Siz silahınıza hangi yükseltmeleri yaptınız ?  Yorum bırakmayı unutmayın

2 yorum:

  1. ben silahıma yükseltme takamıyorum yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha açılmamış olabilir yükseltmeleriniz. Oyun kaynaklı hata olduğunu düşünüyorsanız https://heroesandgenerals.com/forums/forum/59-turkish-t%C3%BCrk%C3%A7e/ buraya konu açın

      Sil

Yayın Üstü Reklam

Yayın Altı Reklam